Ga naar de inhoud
Home » Hardloopschema » Hardloopschema op maat

Hardloopschema op maat

Vrouw achter laptop voor contact over een trainingsschema op maat.

Loop Plan biedt verschillende hardloopschema’s. Naast onze standaard trainingsschema’s maken wij ook hardloopschema’s op maat. Dan is het trainingsprogramma specifiek aangepast op jouw persoonlijke situatie.

Waarom Een Trainingsschema op Maat?

Een standaard schema kan geweldig zijn, maar soms heb je behoefte aan wat meer persoonlijke aanpassingen. Een hardloopschema op maat is beter dan een standaard schema vanwege verschillende redenen.

  • Optimale afstemming: Geen twee hardlopers zijn hetzelfde qua sport achtergrond. Met een op maat gemaakt schema kunnen we rekening houden met jouw unieke behoeften, doelen en fysieke capaciteiten.
  • Training en rust in balans: Misschien doe je nog wel andere sporten. Of misschien werk je ’s nachts in ploegendiensten? Of staat er een vakantie op de planning? Door het schema zo aan te passen dat rust en intensiteit elkaar goed afwisselen kun je optimaal trainen.
  • Voorkomen van blessures: Een persoonlijk schema kan rekening houden met eventuele blessuregevoeligheden of beperkingen, waardoor je veilig en zonder onnodige risico’s kunt trainen.

Hoe Werkt Het?

  1. Intake: We beginnen met een intake, waarin we jouw doelen, huidige niveau, beschikbare tijd en eventuele beperkingen doornemen.
  2. Analyse en planning: Wij analyseren jouw informatie en ontwikkelen een trainingsschema dat perfect aansluit bij jouw behoeften.
  3. Specifieke tempo’s: Het schema omvat specifieke tempo’s, intervaltrainingen en rustdagen, allemaal afgestemd op jouw individuele capaciteiten en doelen.
  4. Ondersteuning en aanpassingen: Wanneer je denkt dat het schema te licht of te zwaar is dan zijn we voor je bereikbaar. Samen zullen we dan kijken of de tempo’s op het schema aangepast moeten worden.

Benodigde investering

Met een eenmalige investering van €29,95 krijg je een trainingsschema van 8 weken. Voor dit bedrag krijg je een kwalitatief goed schema met tempo’s op jouw persoonlijke niveau.

Wanneer het schema te zwaar of te licht valt, dan zullen wij het nog 1 keer gedurende de 8 weken aanpassen op basis van jouw feedback. Wil je een nog specifiekere aanpak, kijk dan eens naar onze persoonlijke begeleiding.

Waarom Kiezen Voor Ons?

Wij hebben zelf veel ervaring als loper en begeleiden al langere tijd verschillende hardlopers. Met onze passie voor hardlopen helpen we hardlopers van alle niveaus. We luisteren naar jouw behoeften en zorgen ervoor dat je een hardloopschema op maat krijgt dat aansluit bij jouw unieke situatie.

Ons doel is simpel: jou helpen je doelen te bereiken. Of je nu een beginner bent die zijn eerste 5km wil lopen of een ervaren hardloper die zijn PR wil verbeteren, we zijn er om je te ondersteunen naar jouw volgende prestatie.

Start Jouw Persoonlijke Reis Vandaag Nog!

Klaar om het maximale uit jezelf te halen en jouw hardloopdoelen te overtreffen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw persoonlijke route naar succes uitstippelen!