Ga naar de inhoud
Home » Hardloopschema » Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Foto van Jurian Onderdijk hardlopend bij de Sintloop in Heerde.

Loop Plan biedt persoonlijke begeleiding om jouw trainingsschema te optimaliseren. Door regelmatig contact blijft jouw hardloopschema up-to-date. Hierdoor kan snel ingespeeld worden op blessures of veranderingen in je privé leven. De persoonlijke begeleiding is ook ideaal om aan te sluiten op jouw werk-privé balans.

Waarom Kiezen Voor Persoonlijke Begeleiding?

Wanneer je serieus bent over het behalen van jouw hardloopdoelen, kan persoonlijke begeleiding het verschil maken. Waarom het de investering waard is:

  • Op maat gemaakt: Geen enkele standaard benadering past bij iedereen. Met persoonlijke begeleiding krijg je een plan dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften, doelen en capaciteiten.
  • Regelmatige feedback: Elke twee weken heb je een contactmoment, waarin je jouw voortgang kunt bespreken, vragen kunt stellen en we het schema aan kunnen aanpassen voor optimale resultaten.
  • Motivatie en ondersteuning: Het hebben van een ervaren coach aan jouw zijde geeft je niet alleen de nodige motivatie, maar ook de geruststelling dat je op de goede weg bent naar succes.

Wat Kun Je Verwachten?

  1. Persoonlijke intake: We beginnen met een grondig intakegesprek waarin we jouw doelen, huidige niveau, trainingsgeschiedenis en eventuele beperkingen bespreken.
  2. Individueel plan: Op basis van jouw informatie ontwikkelen we een aangepast trainingsschema dat past bij jouw doelen, beschikbare tijd en fysieke capaciteiten.
  3. Regelmatige updates: Elke twee weken hebben we een contactmoment waarin we jouw voortgang bespreken, eventuele problemen aanpakken en jouw schema verder invullen.
  4. Continue ondersteuning: Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of een stok achter de deur wilt, wij zijn er om jou te ondersteunen op elk moment van je hardloop carrière.

Waarom Kiezen Voor Ons?

Wij zijn vastbesloten om jou te helpen je doelen te bereiken en jouw potentieel te maximaliseren. Bij ons ben je geen nummer. We bieden individuele begeleiding die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Onze aanpak heeft al talloze hardlopers geholpen om hun doelen te bereiken en persoonlijke records te verbeteren. Waar wacht je nog op?

Benodigde investering

Wij werken voor de persoonlijke begeleiding met een abonnement structuur. De investering is €79,95 per kalendermaand. De eerste 3 maanden betaal je direct en daarna wordt het een maandelijks opzegbaar abonnement. Bij blessures, die we liever voorkomen, is het ook mogelijk om de persoonlijke begeleiding te pauzeren. Wanneer je besluit om in een keer voor het hele jaar te betalen, dan krijg je 2 maanden gratis en betaal je €799,50 per jaar. Wil je eerst kennismaken met onze schema’s, bekijk dan eerst eens onze standaard hardloopschema’s.

Start Jouw Persoonlijke Reis Naar Succes!

Klaar om het beste uit jezelf te halen en jouw hardloopdoelen te overtreffen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw persoonlijke reis naar succes ondersteunen! Is de tweewekelijkse update voor jou overkill, wellicht past een hardloopschema op maat dan beter bij jou.